Monday, May 17, 2010

Yellow and Butterfly

Haa.kali ni HomemadeByLuna wat color laen cket.. Kuning DG! Saya dah puas bermain dgn color Pink & Red, jadi saya buat kaler lain pula. Dari jauh boleh nampak youuu!! Gift choc si kuning ni ditempah oleh Kak Kimah. Dia cakap choc tak kisah ape2, janji mesti ada choc oreo tu. N salah 1 nya tulis “Happy Birthday Sayang”. Dia juga suka choc bentuk love yg ada celoreng2 tu. Inilah hasilnya.



Butterfly tu konon-konon sedang berterbangan ke bunga2. Adakah kamu semua perasan itu?? Jika tak, maknanya saya gagal dlm efek flying tu.. puu~~

Thanks Kak Kimah. If bpuas hati, tempah lagi okay!

2 comments:

Erma said...

y didnt u put the wording at the centre of the box? baru npk..mmg mcm hantaran okeh! but i like the butterfly.

Homemade said...

aku nk letak kt tengah2.. tp bentuk choc tak mengizinkan.. nnt lobang sane sini.. jadinye.. bape ketol je kak kimah dpt choc tu..so kena la tolak ke tepi supaya dia dpt choc love tu padat di tepi itu.. puu~ terima kasih atas kritikan dan pujian! :D