Friday, November 19, 2010

Salam dari JB

salam. halo halo choclovers! wah! title nk mcm kt obesi. diam tak diam saya dah sebulan duduk kt JB ni. so far so good. baking choc masih diteruskan (lebih sibuk dan lebih penat!) terima kasih utk sokongan yg berterusan dari kamu semua.

sbb tu la blog ni dah bersawang. bukan kerana bisnes yg cumel ni terhenti..masih diteruskan dan lebih best! tp sy tak berkesempatan nk update secara konsisten.. so sy decide..bila sy blk kampung baru sy update. huhu. ni sbb bodbad sy kt sane tak berapa nk best. nk upload gmba tak lepas.. tmbh pulak bulan nov dan dec byk org kawen..hampir setiap hari dan setiap mlm sy mempulun choc..tu sbb sy tak sempat nk update apa2..

sy minta maaf ada beberapa tempahan bulan nov sy terpksa menolak kerana faktor masa..sy taknak tamak..sume sy nak amik..nnt kualiti pun kurang sbb nk kejarkan semua.. bulan 12 pun sy dah hampir full..jd kalau ada kamu yg nak tempah, minta sgt tnyakan seawal yg boleh ya?

berita best dari JB.. sy serumah dgn puan nurul yg ada bisnes comel jugak! dia buat kad kawen n doorgift box/paperbag D.I.Y yg cool.. cekidaut! mo craft nnt ada project joint venture drpd kami.. hihi.. so sape2 yg berminat, boleh la tempah kt dia ya!

okay. saya nk update tempahan2 choc bulan nov pula. bye bye!

2 comments:

miz nurul said...

cekidautt~ homemade by luna cool!

choc HBL best.. bkn nk kipas..tp the truth~ (xpenah jemu!)

even selaku hosmate dn rakan joint ventura...slalu order.. weee~

keep it up HBL!

miss said...

miera...ak mahu buat tempahan untuk wedding ak bulan 12 nt cne eh?fairuz...