Sunday, April 11, 2010

A gift for a husband


Tadaa!! Ini adalah request drpd colleague saya, Mrs Lim. Dia cakap mcm ni "Kalau nk order 1 biji saja dan hias sikit boleh? I nak bg my husband on his birthday. Hee, gatal I ni - loghat cina". Haha.sgt comel okay.

Saya kata boleh je. Tak kisah pun banyak or sikit order. Asalkan ada request, saya sangat2 berbesar hati buatkan choc utk sape2. Sbbnya, saya mengalami kota keriangan Genting setiap kali sy berTUKAR!!! jadi chocolatier. It does help me to release office stress.

Berbalik kpd Mrs Lim tadi, thank you for giving me a chance to make a special gift for ur husband. Hopefully you, husband & family will live happily ever after. Tenkiu!

6 comments:

mimi said...

wowowowoooo.so shuwett! aku nak jugak! yg cantek! yang begini.haha ;p

miramy adnan said...

mimi..nnt aku buatkan utk bff u cantek2 ye..hoho.. kalo utk ko nye cantek2..silalah order utk hantaran ko nnt..hee~

Qi_Cinoi.Lavigne said...

berape kau charge ni? ada delivery tak?
aku nk anta kt org, kt ofis org tu kt KLCC bleh dok?

miramy adnan said...

RM4 je..kalo nak yg sebijik same mcm ni la..nk hiasan lain, kena tgk material yg digunakan.. KLCC? Should b okay..coz accessible by PUTRA. but after working hours la..bley??

miramy adnan said...

eh cinoi..twit twit..delivery cane mksd ko? pos delivery ke by hand delivery? aku tak buat pos.. sbb nk jaga kualiti & rupa paras choc tu..

Qi_Cinoi.Lavigne said...

hand delivery la babe..ala klu lepas ofis hour bek anta dkt umah dia je. hahaha. ofis dia kt klcc. xpe nnti bncang balik..