Sunday, April 25, 2010

Orderan Panggilan Pulau

Title entry over plak. Hjg minggu ni saya akan join Trip Pulau Kapas!! Trip yg diorganize oleh cik2 dr sekolah TiKL.. haa.xsabanye! So, alang2 bjumpa nk ke Kapas tu.. 2org kwn saya yg turut join ke Kapas, Axira & Inas telah menempah Mix Choc. Katanya tak cukup sekadar sample yg bakal sy agih2kan nnt. hahaha! sori geng! To Inas & Axira, aku buat choc badge ada nama korang.. cekidaut!

Tempahan Cik Axira - Dia request nak lebih Autumn choc, yg lain-lain cukupkan dlm RM20. Axira, disebabkan ko selalu manje2 dgn aku..aku pun sengaja la letak love kt nama kau tu.. *dgn harapan ko lebih kerap memuji aku*


Tempahan Cik Inas - Dia request nak lebih Mesmerize choc, yg lain-lain pun cukupkan dlm RM20. Inas, nama kau sgt jelas kelihatan di situ sbb masa tu aku excited gile tulis nama kau! haha! tatau la apsal..


Thanks cik Inas & Cik Axira kerana mengorder dr HomemadeByLuna. Kalau berpuas hati, silalah order lagi di lain masa ya!

2 comments:

Nadia said...

babe!seriously teruja tgk choc kamu!

heee..sgt comel..plus nnti nk order jgk!~ley wat utk aku plak nnti!

have a great trip okie?kim slm yg lain!

love

umi nadia

miramy adnan said...

umie: utk special day ko.. aku sentiasa menanti dr orderan ko.. haha! silalah mengorder ya!